Popis
Marhuľová medová torta MARLENKA je vyrobená ručne bez chemických prísad a konzervačných látok. Vďaka svojmu zloženiu nesie ako jediná torta v Českej republike označenie NATURAL PRODUCT.
Trvanlivosť
Vďaka unikátnej receptúre, kvalitným surovinám a spôsobu balenia má Medová torta MARLENKA® výnimočnú trvanlivosť:
70 dní pri teplote od 2 do 24°C
8 mesiacov pri skladovaní v teplote do 8°C
24 mesiacov pri zmrazení v teplote -18°C
Zloženie
Zahustené mlieko sladené (mlieko, cukor, glukózový sirup), marhuľovo-jablkový džem 19% [cukor, marhule 20%, jablká, regulátor kyslosti (kyselina citronová), želírujúca látka (pektíny), antioxidant (kyselina askorbová)], obohatená pšeničná múka (pšeničná múka, fumarát železnatý, niacin, kyselina listová, vitamin B1, vitamin B2), cukor, margarín [palmový tuk, voda, plne stužený kokosový tuk, repkový olej, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, slnečnicové lecitiny), jedlá soľ, regulátor kyslosti (kyselina citronová), aróma], vaječná melanž, med 4,3%, sušené marhule sírené 2,8% [sušené marhule 97%, ryžová múka, konzervant (oxid siričitý)], kypriaca látka (hydrogenuhličitan sodný), prírodné arómy (vanilkové, marhuľové), aróma (ethylvanilin)
Alergény
Lepok, vajcia, mlieko a výrobky z nich, oxid siričitý.
Môže obsahovať stopy sóji a vlašských orechov.
Hmotnosť a balenie
Hmotnosť torty: 800g ± 5%
Rozmer krabice: 220 x 225 x 65 mm
Skupinové balenie: 6ks
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.