Popis
Medová torta MARLENKA® s kakaom je vyrábaná podľa staroarménské rodinnej receptúry z tých najkvalitnejších surovín bez použitia konzervačných látok a syntetických farbív. Pre jeho výnimočnú kvalitu a tiež mimoriadnu trvanlivosť mu bola Ministerstvom poľnohospodárstva Českej republiky udelená značka národnej kvality KLASA.
Zloženie: zahustené mlieko sladené (mlieko, cukor, glukózový sirup), margarín [palmový tuk, plne stužený kokosový tuk, voda, repkový olej, jedlá soľ, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicový lecitín), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma, farbivo (beta-karotén), vitamíny (A, D)], pšeničná múka, cukor, vaječná melanž, med 3,4%, kakaový prášok 1,6%, kypriaca látka (hydrogénuhličitan sodný), prírodná vanilková aróma
Alergény: zahustené mlieko sladené, mlieko, pšeničná múka, vaječná melanž
Trvanlivosť: Vďaka unikátnej receptúre, kvalitným surovinám a spôsobu balenia má medový dortíků MARLENKA® výnimočnú trvanlivosť:
90 dní pri teplote od 2 do 24 ° C
9 mesiacov pri skladovaní v teplote do 8 ° C
24 mesiacov pri zamrazenie v teplote -18 ° C
Hmotnosť a balenie:
Hmotnosť balenia: 800g ± 5%
Rozmer krabice: 220 x 225 x 65 mm
Výživové hodnoty | V 100g |
---|---|
Energetická hodnota | 1831 kJ/437 kcal |
Tuky | 25 g |
– z toho nasýtené mastné kyseliny | 14 g |
Sacharidy | 47 g |
– z toho cukor | 35,4 g |
Bielkoviny | 6,1 g |
Soľ | 0,53 g |
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.